
Een amuse, amuse-bouche of Hors d'Oeuvres is vrijwel hetzelfde. Het is een één bite hapje dat je normaal gesproken serveert voor het eten. Maar bij een elegante cocktail party worden de Hors d'Oeuvres ook nog wel eens als luxe hapje geserveerd. En hieronder een leuke verzameling aan amuses en Hors d'Oeuvres
De Meest Populaire Recepten
De Nieuwste Amuse en Hors d'Oeuvre Recepten
- Mousse van Asperges met Gerookte Forel
- Garnalenragout zelf maken (Hollandse garnalenpasteitje)
- Amuse van geitenkaas, pecans en cranberry's
- Melitzanosalata {Griekse aubergine dip}
- Komkommer hapjes met Heksenkaas {3 ingrediënten}
- Zelf Toastjes Maken met Kruiden en Kaas
- Komkommer met ham mousse
- Uientaartje met tijm
- Amuse van Gerookte Zalm met Rucola Olie
- Eenvoudige Hapjes met Gerookte Zalm
- Amuse Hapje met Ham en Cranberry's
- Komkommer tonijn hapje
- Polenta cups met een Italiaanse vulling