
Hou jij ook zo van voorgerechten? Bij een lekker etentje start ik daar graag mee. Bij een groot, vullend hoofdgerecht, serveer ik een klein voorgerecht in de vorm van een amuse. Deze heerlijke voorgerechten zijn altijd lekker, makkelijk en simpel. Maar als ik echt wil uitpakken, kies ik voor één van onderstaande voorgerechten. En jij?
- Aspergeragout met Zalm
- Zalmcarpaccio met honing-mosterd dressing
- Garnalenragout zelf maken (Hollandse garnalenpasteitje)
- Pasteibakjes Zelf Maken voor Ragout (Bladerdeeg Bakjes)
- Hollandse garnalencocktail
- Gerookte zalm met avocado crème {koud voorgerecht}
- Zalm kabeljauw terrine
- Komkommer met ham mousse
- Zelf Knoflookbroodjes Maken
- 5 heerlijke voorgerechten voor Kerstmis
- Uientaartje met tijm
- Salade met Gerookte Kip en Avocado - Voorgerecht
- Carpaccio van bieten
- Bruschetta met gemarineerde aardbeien en mascarpone
- Zomers voorgerecht Aardbeien Gemarineerd in Balsamico met Parmaham
- Garnalencocktail simpel {met sinaasappel}
- Ravioli gevuld met kaas (vegetarisch)
- Torentje van Gerookte Zalm en Geitenkaas