Ben je op zoek naar makkelijke en lekkere hartige hapjes, die je snel kunt maken? Dan zijn deze bladerdeeghapjes de perfecte keuze. De romige smaak en krokante textuur van het bladerdeeg is altijd lekker en deze hapjes zijn ook nog allemaal heel eenvoudig te maken. Je hoeft ze alleen nog maar in de oven te schuiven voor je feestje of (borrel)avond. Ideaal toch!
Van bladerdeeghapjes met Brie, spek en gekarameliseerde ui tot een indrukwekkend uitziende (en supermakkelijk te maken) Tarte Soleil met Boursin vulling. Er is voor elk wat wils.
En of je nu een feestje op het programma hebt staan, of een lekker hapje wilt voor de zondagmiddag hapjesplank of een gezellige avond thuis, deze bladerdeeghapjes zijn altijd een schot in de roos.
Bladerdeeg Hapjes uit de Oven met Brie, Spek en Gekarameliseerde Ui
1

Makkelijke bladerdeeg hapjes uit de oven met brie, spek en gekarameliseerde ui. Heerlijk als borrelhapje of voorgerecht. In 20 minuten klaar!
Bekijk het Recept
Bladerdeeghapje met kaas
2

Bladerdeeghapje met kaas, bacon en basilicum. Een lekkere snack die je prima kunt serveren op een feestje. Het hapje is prima voor te bereiden en je hoeft het dan alleen nog maar af te bakken.
Bekijk het Recept
Knapperige Kaasstengels van Bladerdeeg
3

Zelf kaasstengels maken? Dit makkelijke recept met bladerdeeg en kaas staat in 20 minuten op tafel. Heerlijk knapperig en perfect voor borrels!
Bekijk het Recept
Oosters saucijzenbroodjes
4

Een Oosters saucijzenbroodje, gehakt gekruid met heerlijke verwarmende kruiden in een knisperend envelopje bladerdeeg en bestrooid met wat sesam. Dat is lekker.
Bekijk het Recept
Tarte Soleil met Boursin
5

Tarte soleil met Boursin recept: Een heerlijk hapje met knapperig bladerdeeg, op smaak gebracht met Boursin en bestrooit met Italiaanse kruiden. Slechts 4 ingrediënten, dat is makkelijk. Dit is een bladerdeeghapje dat op elk feestje zo op is!
Bekijk het Recept
Kerstkrans van Cocktailworstjes in Bladerdeeg
6

Met de drukke Kerstdagen in aantocht vandaag een recept voor een Kerstkrans van Cocktailworstjes in bladerdeeg dat niet alleen eenvoudig is, maar ook heel erg feestelijk. Dit recept maak ik vaak op Kerstavond of wanneer ik een hapje wil serveren. En niet alleen heel makkelijk te maken, maar ook nog leuk om te doen (samen met de kinderen).
Bekijk het Recept
Hartige bladerdeeg kerstboom met rode pesto
7

Hartig, romige pesto met een heerlijke kaassmaak omhult met een boterig bladerdeeg. Deze hartige kerstboom van bladerdeeg is heerlijk als hapje bij de Kerstborrel, om te serveren bij de soep of als voorafje. En het is supergoed voor te bereiden. Het wordt een heerlijke relaxte Kerst.
Bekijk het Recept
Hartige broodkrans
8

Dit recept voor een hartige broodkrans met video is heerlijk. Eet hem op zondag bij de brunch, maar natuurlijk ook lekker met Sinterklaas of Kerstmis.
Bekijk het Recept
Pigs in a blanket met kaas
9

Een lekkere Frankfurter worst omwikkelt met kaas en bladerdeeg, oftewel pigs in a blanket met kaas. De Amerikaanse versie van ons saucijzenbroodje.
Bekijk het Recept
Bladerdeeg Uientaartje
10

Bij dit bladerdeeg uientaartje combineren de gekarameliseerde licht zoete uien heerlijk met de geurige tijm en het romige bladerdeeg. Een warm voorgerecht of amuse, bijzonder en smaakvol en slechts 4 ingrediënten. Een toprecept voor de feestdagen waar je geen genoeg van kunt krijgen.
Bekijk het Recept







Geef een reactie