Vandaag deel ik 10 heerlijke Kerst Bij- en Hoofdgerechten die je gemakkelijk thuis kunt maken. Recepten waar je vrienden en familie van zullen genieten.
Of het nu gaat om een Italiaanse favoriet genaamd Saltimbocca, Eend met Balsamico Honingsaus, een smakelijk stukje Hertenbiefstuk of Gepocheerde Peren in Port. Elk gerecht is makkelijk te maken en perfect voor de feestdagen.
Gebakken Zalm met Kruidenboter
1

Geniet van deze heerlijke maaltijd met dit makkelijke recept voor gebakken zalm met kruidenboter. De zalm is perfect gebakken en de kruidenboter met rode wijn en sjalotjes geven de vis een heerlijke smaak. Ontdek de perfecte combinatie van smaken. Heerlijk verfijnd en elegant.
Bekijk het Recept
Italiaans Kalfsvlees uit de Oven met Salie
2

Italiaans comfort food! Heerlijk mals Italiaans Kalfsvlees uit de oven met Salie, Parmaham, geroosterde groenten en cheesy Mozzarella. Dat maakt van een traditionele Italiaanse Saltimbocca een heerlijke open variant met een luxe gevoel, een fijne textuur en bomvol smaken.
Bekijk het Recept
Aardappel gratin, lekker slank
3

Voor het kerstmenu maakte ik dit heerlijke aardappel gratin recept, de lekkere slanke versie. Zonder slagroom en daarom lekker licht en in mooie één persoons vormpjes. Feestelijk toch!
Bekijk het Recept
4

kalkoen filet gevuld met cranberries
Deze kalkoen filet gevuld met cranberries en op smaak gebracht met pesto. Daarna netjes ingepakt met filo deeg en in de oven gebakken tot hij gaar en een knapperige korst heeft.
Check out this recipe
5

Gevulde Varkenshaas met Appel
Gevulde Varkenshaas met appel, pistachenoten en tijm, een mooie variant op de rollade. De vulling zorgt dat de varkenshaas heerlijk mals blijft en geeft een heerlijke textuur en smaak aan de varkenshaas. Een recept waar je hoge ogen mee gaat gooien als hoofdgerecht bij de feestdagen.
Check out this recipe
6

Italiaans Geroosterde groenten uit de oven
Geroosterde groenten uit de oven, heerlijk op smaak gebracht met Italiaanse kruiden, olie en oude kaas. Lekker bakken in de oven zodat alle geuren en smaken goed mengen. Top recept voor Kerstmis, Pasen en heerlijke dinertjes.
Check out this recipe
7

Oven aardappels met Italiaanse kruiden
Dezeoven aardappels zien erzo prachtigen de smaak is geweldig,knapperig maar toch zacht, romig enzout.Dit is eengeweldig receptvoor Thanksgiving.
Check out this recipe
8

Kerst diner: hertenbiefstuk, haricots verts en aardappelpuree
Smaakvolle hertenbiefstuk met rozemarijn en gerold in katenspek, Haricots verts in bacon en aardappelpuree met lente ui. Een echt Kerst hoofdgerecht.
Check out this recipe
9

Eendenborst met Honing Balsamico Saus
Een supermakkelijk recept voor Eendenborst. Eerst wordt het vel knapperig gebakken in de pan, en vervolgens zacht gegaard in de oven. De eendenborstfilet wordt geserveerd met een zoetzure Honing Balsamico saus. Makkelijk te maken, en met maar 4 ingrediënten een simpel recept dat ook nog eens heel lekker is!
Check out this recipe
10

Grootmoeders Stoofperen Recept met Port en Rode Wijn
Ken je dat ouderwetse grootmoeders stoofperen recept nog van vroeger? Die zachtzoete peertjes die smelten op je tong en prachtig rood kleuren? Dit recept brengt die nostalgie helemaal terug! Met rode wijn en port maak je een heerlijk winters nagerecht dat perfect is bij ijs, in een crumble of zelfs als topping voor een cake. En het mooie is: het is simpel om te maken. Dus, tijd om de keuken in te duiken!
Check out this recipe
Geef een reactie