Lekker gezond dit vispakketje met paksoi. Gegaard in zijn eigen sappen in de oven. Op een bedje van paksoi, zongedroogde tomaatje, ui en citroen.
Lekker gezond dit vispakketje met paksoi. Gegaard in zijn eigen sappen in de oven.
Op een bedje van paksoi, zongedroogde tomaatje, ui en citroen. De smaken trekken in de vis en maken het mooi sappig en mals.
Recept vispakketje met paksoi
Heb je dit recept gemaakt? Tag dan #byandreajanssen op Instagram of twitter. Ik vind het namelijk superleuk om te weten dat mijn recepten gemaakt worden en ik ga zeker kijken. Je kunt natuurlijk ook altijd het recept delen op mijn Facebook pagina. En niet vergeten om het recept op Pinterest te bewaren om het eenvoudig terug te vinden Tot snel!
Vispakketje kabeljauw met paksoi
Equipment
Ingrediënten
- 1 stronk paksoi
- 8 zongedroogde tomaatjes
- 1 rode ui
- 1 citroen
- olijfolie met citroen
- 4 kabeljauw filets
- zout en peper naar smaak
Notes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Was de paksoi en haal de bladen los.
- Snij de bladen van de stronk. Hak de stronk in smalle reepjes.
- Hak de zongedroogde tomaatjes in kleine reepjes.
- Snij de rode ui in dunne ringen.
- Was de citroen en snij in schijven.
- Leg een bakpapier voor je en smeer het in met een klein beetje olijfolie.
- Bekleed met wat ringen paksoi stengel en vervolgens wat paksoi bladeren.
- Leg wat ui, zongedroogde tomaten en een schijfje citroen erboven op.
- Daarop gaat een kabeljauwfilet die je op smaak brengt met wat peper en zout.
- Dek het af met een schijfje citroen.
- Vouw het pakketje dicht en bind het vast met touw.
- Leg het pakketje op een bakplaat en herhaal het opbouwen van het pakketje voor de andere stukken filet en leg die ook op de bakplaat.
- Schuif de bakplaat in de oven en bak in 20 minuten de vis gaar.
- Maak het pakketje voorzichtig open (er kan wat stoom uitkomen) en serveer meteen.
Geef een reactie