Lekker gezond dit vispakketje met paksoi. Gegaard in zijn eigen sappen in de oven. Op een bedje van paksoi, zongedroogde tomaatje, ui en citroen.
Lekker gezond dit vispakketje met paksoi. Gegaard in zijn eigen sappen in de oven.
Op een bedje van paksoi, zongedroogde tomaatje, ui en citroen. De smaken trekken in de vis en maken het mooi sappig en mals.
Recept vispakketje met paksoi

Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terug vindt!
Abonneer je voor nog meer leuke video’s op mijn kanaal!
https://www.youtube.com/c/ByAndreaJanssennl
Vispakketje kabeljauw met paksoi
Pas met de knoppen het aantal personen aan.
Apparatuur
- De temperatuur is aangegeven voor onder- en bovenwarmte. Gebruik je een hetelucht oven, verlaag de temperatuur met 20 °C.
Ingrediënten
1 rode ui
1 citroen
olijfolie met citroen
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Was de paksoi en haal de bladen los.
- Snij de bladen van de stronk. Hak de stronk in smalle reepjes.
- Hak de zongedroogde tomaatjes in kleine reepjes.
- Snij de rode ui in dunne ringen.
- Was de citroen en snij in schijven.
- Leg een bakpapier voor je en smeer het in met een klein beetje olijfolie.
- Bekleed met wat ringen paksoi stengel en vervolgens wat paksoi bladeren.
- Leg wat ui, zongedroogde tomaten en een schijfje citroen erboven op.
- Daarop gaat een kabeljauwfilet die je op smaak brengt met wat peper en zout.
- Dek het af met een schijfje citroen.
- Vouw het pakketje dicht en bind het vast met touw.
- Leg het pakketje op een bakplaat en herhaal het opbouwen van het pakketje voor de andere stukken filet en leg die ook op de bakplaat.
- Schuif de bakplaat in de oven en bak in 20 minuten de vis gaar.
- Maak het pakketje voorzichtig open (er kan wat stoom uitkomen) en serveer meteen.
Geef een antwoord