Een heerlijke granaatappel Margarita cocktail met kokos is superromig en fris. Met deze exotische vrucht wordt dit een van de meest gewilde cocktails op een warme dag. Verfrissend, romig en verrassend. Proost!
Zoete Margarita Cocktail
Cocktails, ik maak ze graag. Voor een feestje, als aperitief voor een dinertje of brunch. Het geeft een leuke twist aan de middag of avond om een eigen signaturen drink voor die dag te maken. En ik heb er ook al wat op mijn blog staan: een espresso Martini (helemaal hip), romige aardbeienlikeur, en een cocktail met kersen.
En zo is deze zoete Margarita cocktail ontstaan: granaatappel gecombineerd met kokosmelk, tequila en een shotje limoen. Al deze ingrediënten blend je tot je een heerlijke cocktail hebt. Deze cocktail is zoet, romig en heerlijk fris wat precies goed is bij een zomerse avond. Hiermee kun je voor de dag komen.
Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terugvindt!
📖 Recipe
Author:
Ingrediënten
Suikerrand
- 100 ml granaatappelsap
- 100 gram suiker
Verse granaatappel met kokos margarita
- 100 gram ijsblokjes
- 500 ml granaatappelsap
- 400 ml kokosmelk
- 150 ml tequila
- 1 limoensap
Garnering
- 2 eetlepels granaatappelpitjes
- 1 limoen in schijfjes
- 50 gram ijsblokjes
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Suikerrand
- Vul een plat schaaltje met het granaatappelsap en een tweede schaaltje met suiker100 ml granaatappelsap, 100 gram suiker
- Dip de glazen eerst in het granaatappelsap en vervolgens in de suiker.
- Laat minimaal 10 minuten drogen aan de lucht.
Verse granaatappel met kokos margarita
- Pak je blender en schep daarin het ijs.100 gram ijsblokjes
- Schenk het granaatappelsap, de kokosmelk en tequila erbij.500 ml granaatappelsap, 400 ml kokosmelk, 150 ml tequila
- Voeg het sap van een limoen toe.1 limoensap
- Zet de blender aan totdat je een glad drankje hebt.
Serveren
- Schenk de margarita in de glazen.
- Garneer met ijsblokjes, schijfjes limoen en granaatappel pitjes2 eetlepels granaatappelpitjes, 1 limoen, 50 gram ijsblokjes
Geef een reactie