Een frisse margarita met exotisch fruit een van de meest heerlijke cocktails op een warme dag. Verfrissend, romig en verrassend.
Doordat bij mijn provider wat problemen waren, kon ik een paar dagen niet bij mijn schrijfgedeelte van mijn site komen (en dus ook niet bloggen). En toen we weer online waren, is er ook een aantal blogposts verdwenen. Ik ben daar nu nog druk mee om dat te herstellen, maar mocht je er last van hebben, sorry. Er wordt aan gewerkt.
Maar laten we nu in ieder geval verder gaan met de recepten met exotisch fruit. Vandaag, granaatappel en verse kokosnoot. En dat samen gemengd in een heerlijke cocktail. Cocktails zijn sowieso een van mijn favoriete drankjes. En ik vind het ook erg leuk om een speciale cocktail te geven bij een dinner of feestje. Speciaal voor die gelegenheid. Deze zal zeker nog eens verschijnen bij een Zomers feestje in de tuin.
4Pure: Cocktails: granaatappel en kokos margaritaTips cocktails met exotische vruchten:
- Als je verse kokosnoot hebt, kun je hem eenvoudig open maken door een gat te boren in 1 van de ogen (onderin de vrucht). Vang het kokoswater op in een bakje. Sla vervolgens met een hamer rondom op de kokosnoot tot hij barst.
- In plaats van een kom om alles te mengen kun je ook een shaker gebruiken als je die hebt.
[amd-zlrecipe-recipe:148]
Geef een reactie