Tomaten gevuld met eiersalade, een hartig recept, romig en makkelijk te maken. Uitgeholde tomaatjes gevuld met zelfgemaakte eiersalade. Een lekker en budgetvriendelijk hapje.
Zoals ik in de winter graag ga voor een warm hapje met geitenkaas, abrikozen en bacon, zo houdt ik in het voorjaar voor wat lichters.
Voor dit gerecht heb ik heerlijke hartige cherrytomaatjes gebruikt (bezuinig daar niet op) gecombineerd met een lichtzoete eiersalade. Een topcombinatie. Maak er niet te weinig want hier kun je er veel van op!
Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terugvindt!
📖 Recipe
Author:
Ingrediënten
- 2 eieren hardgekookt, maat L
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels curry
- ½ theelepel kerrie
- ½ sjalotje
- 200 gram cherry tomaten
- 10 gram bieslook vers
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
- Hak de bieslook in dunne reepjes.
- Pel de eieren en prak ze met een vork klein.
- Snij het sjalotje heel fijn en doe dat bij de eieren.
- Schep de mayonaise, kerrie en curry erbij en meng alles goed door.
- Snij aan de onderzijde van de cherry tomaat een heel dun plakje, zodat hij blijft staan.
- Snij aan de bovenzijde het topje eraf en hol uit met een theelepel.
- Vul vervolgens met de eiersalade en zet op de serveerschaal.
- Herhaal dit tot alle cherrytomaten (of de eiersalade) op is.
Geef een reactie