Een recept voor een heerlijke slow cooker brownie. Precies zoals een brownie hoort te zijn, een lekkere volle chocolade smaak, krokant van buiten en smeuïg
Ben jij ook in het bezit van een slow cooker? Een hartstikke makkelijk apparaat dat ik nog vaak ga gebruiken. Maar naast stoofschotels, kun je er ook heerlijk mee bakken. Zo maakte ik deze slow cooker brownie. En ze waren precies zoals een brownie hoort te zijn, een lekkere volle chocolade smaak, krokant van buiten en smeuïg van binnen.
Recept slow cooker brownie
Heb je dit recept gemaakt? Tag dan #byandreajanssen op Instagram. Ik vind het namelijk superleuk om te weten dat mijn recepten gemaakt worden en ik ga zeker kijken. De video's van recepten vind je terug op mijn YouTube kanaal, volg mijn kanaal zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste video's. En niet vergeten om het recept op Pinterest te bewaren om het eenvoudig terug te vinden Tot snel!
Slow cooker brownie
Ingrediënten
- 4 eetlepels boter
- 100 gram suiker
- 125 gram donkerbruine suiker
- 125 gram chocola puur
- 2 eetlepel stroop
- 2 eieren maat L
- 1 theelepel vanille-extract
- 100 gram bloem
- 20 gram cacao
- 1 theelepel bakpoeder
Notes
Instructies
- Smeer de metalen binnenpot in met wat bakspray.
- Bekleed de bodem van de binnenpot met bakpapier.
- Doe de boter, suikers, chocolade, het vanille extract en stroop in een kom.
- Hang die boven een kom met kokend water en laat de chocolade en boter smelten.
- Meng alles goed door.
- Laat afkoelen naar kamertemperatuur.
- Klop de eieren luchtig.
- Meng met een spatel eerst het chocolade mengsel erdoor.
- Zeef de bloem, cacao en bakpoeder boven het beslag en roer met de spatel erdoor.
- Giet in de binnenpot en plaats die in de slow cooker, doe de deksel erop en stel hem op laag in.
- Laat 3½ uur garen, haal hem eruit en laat afkoelen op een rooster.
- Snij in mooie blokjes voor je het gaat serveren.
Geef een reactie