Een heerlijk simpel en binnen 10 minuten op tafel dessert: chocolade vanille cappuccino banoffee. En daarom een superfijn toetje: het ziet er heel luxe uit, iedereen lust het en superlekker.
Dit is zo'n toetje wat snel in elkaar is gezet en superlekker is. Met chocola, vanille en banaan. Besprenkelt met wat romige karamel en een heerlijke slagroom toef. Is er iemand die dit toetje kan weerstaan?
Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terugvindt!Â
Abonneer je voor nog meer leuke video’s op mijn kanaal!
https://www.youtube.com/c/ByAndreaJanssennlVanille chocolade cappuccino banoffee
Ingrediënten
- 8 lange vingers (Kaneel)
- 3 eetlepels karamel wodka (als er geen kinderen mee eten)
- 100 gram karamelsaus
- 1 banaan (in schijfjes gesneden)
- 400 ml vanillevla
- 400 ml chocoladevla
- 100 ml slagroom
- 2 eetlepels suiker
- vlokken (evt. garnering)
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Hoe maak je het:
- Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels suiker.
- Leg in elk glas 2 gebroken lange vingers.
- Besprenkel met karamel wodka (optioneel)
- Verdeel de bananenschijfjes hierover.
- Schenk 1 eetlepel karamelsaus hierop
- Vul aan tot de helft met vanille slagroom vla.
- Top dat tot ongeveer 1 cm onder de rand met chocolade vla.
- Hierop weer een eetlepel karamelsaus
- Bestrijk met slagroom.
- Bedruip met karamelsaus en garneer met vlokken.
Geef een reactie