Een recept voor een zomerse salade in een pot met verse aardbeien, zoete gedroogde tomaten, sla en een honing-mosterd dressing. Een heerlijke vegetarische salade voor bij de picknick. Dit vinden alle gasten lekker!
De romige, licht pittige en zoete mosterd dressing is een heerlijke combinatie met de verse aardbeitjes. Door te combineren met een gemengde salade krijg je een knapperige bite. De zomerse, zongedroogde tomaten maken het geheel af.
Deze vegetarisch / veganistische salade is in laagjes in de pot gebouwd. Geef ieder zijn eigen pot en schep alles, net voor je gaat eten, zelf door elkaar. Daardoor blijft je salade heerlijk vers.

Ik vind het zó leuk om te zien wat jij maakt! Deel je foto met #byandreajanssen - ik ben superbenieuwd! Vond je dit recept lekker? Laat dan een beoordeling achter op de receptenkaart hierboven! Jouw feedback helpt andere thuiskoks en mij enorm.
Nog meer zin om te koken? 📺 Check mijn YouTube | 📌 Pin 'm op Pinterest
📖 Recipe
RECEPTKAART
Ingrediënten
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel mosterd
- 3 eetlepels olijfolie extra vierge
- ⅛ theelepel zout
- ⅛ theelepel gemalen zwarte peper
- 30 gram zongedroogde tomaten
- 30 gram aardbeien
- 75 gram gemengde salade
Instructies
- Meng voor de dressing de honing, mosterd en olijfolie door elkaar.1 eetlepel honing, 1 eetlepel mosterd, 3 eetlepels olijfolie extra vierge
- Breng de dressing op smaak met zout en peper.⅛ theelepel zout, ⅛ theelepel gemalen zwarte peper
- Schep de dressing in de 4 potten.
- Snij de zongedroogde tomaten in reepjes en verdeel die over de dressing30 gram zongedroogde tomaten
- Was de aardbeien en ontkroon ze en snij ze in vieren. Leg de aardbeien op de tomaten.30 gram aardbeien
- Vul de potten aan met gemengde sla..75 gram gemengde salade











Geef een reactie