Een heerlijk drankje om te serveren met de Kerst, deze punch gevuld met sinaasappel, cranberries, granaatappel, granaatappelsap, rozemarijn en een heerlijke rosé prosecco.
Punch, een woord uit de 70-er jaren. Je hoort het tegenwoordig niet zo heel vaak meer. Maar vintage is helemaal hip en de punch is op zijn retour. Dus krijg je veel visite en wil je je eigen drankje serveren, wat speciaal voor Kerst is gemaakt, dan is deze Kerst punch een super idee. Vol vers winter fruit, granaatappel sap en een rosé prosecco. Sprankelend, tintelend streelt het de tong. Cheers!
Recept Kerst punch

Ik vind het zó leuk om te zien wat jij maakt! Deel je foto met #byandreajanssen - ik ben superbenieuwd! Vond je dit recept lekker? Laat dan een beoordeling achter op de receptenkaart hierboven! Jouw feedback helpt andere thuiskoks en mij enorm.
Nog meer zin om te koken? 📺 Check mijn YouTube | 📌 Pin 'm op Pinterest
📖 Recipe
RECEPTKAART
Ingrediënten
- 1 eetlepel honing
- 250 ml granaatappelsap
- 2 flessen Prosecco rosé
- 2 sinaasappels
- 50 gram granaatappelpitjes
- 50 gram verse cranberry's
- 3 takjes verse rozemarijn
- ijsklontjes, serveren
Instructies
- Los de honing op in het granaatappelsap en vul aan met de rosé prosecco.1 eetlepel honing, 250 ml granaatappelsap, 2 flessen Prosecco rosé
- Snij de sinaasappel in dunne schijfjes en doe die bij de punch.2 sinaasappels
- Schep ook de granaatappel pitje en cranberry's door de punch.50 gram granaatappelpitjes, 50 gram verse cranberry's
- Knip de rozemarijn in stukjes van ongeveer 2 cm en roer die door de punch.3 takjes verse rozemarijn
- Doe wat ijsklontjes in een glas en schep daar wat punch over.ijsklontjes







Geef een reactie