Een heerlijk drankje om te serveren met de Kerst, deze punch gevuld met sinaasappel, cranberries, granaatappel, granaatappelsap, rozemarijn en een heerlijke rosé prosecco.
Punch, een woord uit de 70-er jaren. Je hoort het tegenwoordig niet zo heel vaak meer. Maar vintage is helemaal hip en de punch is op zijn retour. Dus krijg je veel visite en wil je je eigen drankje serveren, wat speciaal voor Kerst is gemaakt, dan is deze Kerst punch een super idee. Vol vers winter fruit, granaatappel sap en een rosé prosecco. Sprankelend, tintelend streelt het de tong. Cheers!
Recept Kerst punch

Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terugvindt!
📖 Recipe
RECEPTKAART
Kerst punch
Ingrediënten
- 1 eetlepel honing
- 250 ml granaatappel sap
- 2 flessen prosecco rosé
- 2 sinaasappels
- 50 gram granaatappelpitjes
- 50 gram cranberries , vers
- 3 takjes rozemarijn
- ijsklontjes, serveren
Instructies
- Los de honing op in het granaatappelsap en vul aan met de rosé prosecco.
- Snij de sinaasappel in dunne schijfjes en doe die bij de punch.
- Schep ook de granaatappel pitje en cranberries door de punch.
- Knip de rozemarijn in stukjes van ongeveer 2 cm en roer die door de punch.
- Doe wat ijsklontjes in een glas en schep daar wat punch over.
Geef een reactie