Wil je deze Halloween je eigen persoonlijke drankje serveren? Dat kan met deze Halloween cosmopolitan.
Een feestje is niet echt een feestje zonder een drankje dat er echt bij hoort. Tenminste ik denk dat dat een geweldige aanvulling is bij een feestje. Dus als laatste recept in deze Halloween special maakte ik deze bloederige Halloween Cosmopolitan.
Het ziet er exotisch uit en dat is het ook met ingrediënten als Malibu, Passoa en sinaasappelsap. En als je die even in de shaker mengt krijg je deze heerlijke drank.
- Normaal dip je je glas in water of siroop voordat je hem in de suiker doopt. Deze keer gebruik je jam. Jam is dikker en als je rode gelei gebruikt krijg je een bloederig effect op het glas;
- Je kunt ook een niet-alcoholische versie van deze cocktail. Neem dan kokoswater en rode vruchtensiroop, in plaats van Malibu en Passoa. Verdun dat met jus d'orange.
- In de ochtend maak je het suikerrandje om het glas.
- De cocktail is het lekkerste als je het drinkt op de dag dat je het maakt.
Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terug vindt!Â
📖 Recipe
Abonneer je voor nog meer leuke video’s op mijn kanaal!
https://www.youtube.com/c/ByAndreaJanssennlHalloween cosmopolitan cocktail
Pas met de knoppen het aantal personen aan.
Ingrediënten
60 ml sinaasappelsap
2 eetlepels suiker
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
- Maak de suikerrand. Dompel het glas eerst in de jam en daarna in de suiker. Laat het drogen.
- Meng de Malibu, Passoa en sinaasappelsap en giet het in het glas. Serveer.
Opmerkingen:
- Normaal dip je je glas in water of siroop  voordat je hem in de suiker doopt. Deze keer gebruik je jam. Jam is dikker en als je rode gelei gebruikt krijg je een bloederig effect op het glas;
- Je kunt ook een niet-alcoholische versie van deze cocktail. Neem dan kokoswater en rode vruchtensiroop, in plaats van Malibu en Passoa. Verdun dat met jus d'orange.
- Â
Geef een reactie