Voeg een griezelige draai toe aan je Halloween feest met dit Halloween Cosmopolitan Recept. Ontdek deze betoverde mix van Malibu, Passoa en een vleugje sinaasappel. Perfect om je gasten te verrassen en te betoveren!
Griezelig Lekkere Cocktail voor je Halloween Feest
Een feestje is niet echt een feestje zonder een drankje dat er echt bij hoort. Tenminste ik denk dat dat een geweldige aanvulling is bij een feestje. Dus als laatste recept in deze Halloween special maakte ik deze bloederige Halloween Cosmopolitan.
Het ziet er exotisch uit en dat is het ook met ingrediënten als Malibu, Passoa en sinaasappelsap. En als je die even in de shaker mengt krijg je deze heerlijke drank. Dit griezelig lekkere drankje is de perfecte manier om je gasten te verrassen tijden je Halloween feestje. Je zult versteld staan van de heerlijke smaak en magische uitstraling!
Wat heb je nodig voor deze cocktail met Malibu en Passoa?
Om deze Halloween Cosmopolitan Cocktail te mixen, heb je de volgende ingrediënten nodig. De juiste hoeveelheden vind je in de receptenkaart onderaan het blog:
- Passoã: Is een likeur met passievruchtaroma. Het bevat 17 % alcohol. Het smaakt fruitig en zoet en is rood van kleur.
- Malibu: Een drank op basis van rum uit Barbados. Met natuurlijke kokosextracten en zoeter dan ‘normale’ rum. Het bevat 21 % alcohol.
- Sinaasappelsap: Geeft een fruitige, frisse citrus smaak aan de cocktail.
- Suiker: Voor het maken van de suikerrand. Hij neemt de kleur van de jam over.
- Rode jam: Door jam in plaats van rode siroop te gebruiken krijg je klodders die langzaam naar beneden glijden over het glas. Extra eng.
Heb je dit recept gemaakt? Tag #byandreajanssen via Instagram. Ik vind het superleuk om te zien hoe je creatie eruit ziet. Video recepten kun je terugvinden op mijn YouTube kanaal. En vergeet niet om de recepten op Pinterest te bewaren, zodat je ze de volgende keer makkelijk terugvindt!
📖 Recipe
Author:
Ingrediënten
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels rode jam
- 20 ml Passoã
- 20 ml Malibu
- 60 ml sinaasappelsap
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
- Maak de suikerrand. Dompel het glas eerst in de jam en daarna in de suiker. Laat het drogen.2 eetlepels suiker, 2 eetlepels rode jam
- Doe de Passoã in het glas.20 ml Passoã
- Giet ook de Malibu in het glas.20 ml Malibu
- En schenk daar het sinaasappelsap bij. Serveer.60 ml sinaasappelsap
Geef een reactie