Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wortel curry soep
Andréa
Wortel currysoep, lijkt je dat een vreemde combinatie? Nu als je deze soep geproefd hebt, weet je wel beter. Met recept voor curry kruiden.
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Porties
4
personen
calorieën
90
kcal
Equipment
Soeppan
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
500
gram
winterwortels
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
▢
curry poeder
mild
▢
2
theelepels
zout
▢
peper
▢
600
ml
groentebouillon
▢
400
ml
water
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Snipper de ui fijn
Schraap de wortels en snijdt ze in stukken van 1 cm.
Verwarm de olie in een soeppan en bak de ui glazig (ongeveer 3 minuten)
Strooi de curry, zout en peper (naar smaaerover en roerbak de kruiden met het ui ongeveer 1 minuut.
Schenk de bouillon en het water bij de ui.
Doe ook de wortels bij de soep.
Breng aan de kook en zet het vuur laag.
Laat 20 minuten sudderen.
Pureer de soep en serveer meteen.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen