Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sinaasappel semifreddo met licor 43
Andréa
Een frisse sinaasappel semifreddo met licor 43. Wat kun je daar nu niet lekker aan vinden? Dit toetje kun je elke dag wel eten.
Bereidingstijd
10
minuten
min
Vriestijd
2
uur
uur
Totale tijd
2
uur
uur
10
minuten
min
Gang
Nagerecht
Keuken
Italiaans
Porties
4
personen
calorieën
420
kcal
Ingrediënten
▢
3
sinaasappels
biologisch
▢
2
eetlepels
licor43
▢
180
gram
mascarpone
▢
80
gram
poedersuiker
▢
100
ml
slagroom
▢
4
eetlepels
pure chocolade
stukjes, rasp, schaafsel of...
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Halveer de eerste twee sinaasappels. Pers ze uit en verwijder met een scherp mesje de vliesjes die achterblijven.
Rasp de schil van de derde sinaasappel en doe die in een kom.
Doe de rest van de ingrediënten daarbij en mix alles tot het de dikte heeft van volle yoghurt. Dat duurt ongeveer 3 minuten.
Schep de vulling in de sinaasappelhelften en zet die in de diepvries.
Laat minimaal 2 uur vriezen.
Versier met pure chocola.
NOTES
Zet alles op je lijst
je gebruikt het sinaasappelsap niet in dit recept, dus geniet daar op een ander moment van!
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen