Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Shoarma ovenschotel
Andréa
Een hartige ovenschotel, gevuld met zelfgemaakte shoarma, boontjes, bladerdeeg en kaas. Geserveerd met een lekkere tzatziki een heerlijk gerecht.
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
45
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Overige keukens
Porties
4
personen
calorieën
257
kcal
Ingrediënten
▢
400
gram
varkenslapjes
▢
2
theelepels
shoarma kruiden
▢
1
eetlepel
olie
▢
6
plakjes
bladerdeeg
▢
500
gram
sperzieboontjes
▢
50
gram
kaas
▢
2
theelepels
tijm
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verhit de oven naar 220 graden Celsius.
Snij de varkenslapjes in kleine reepjes
Meng naar smaak met de shoarma kruiden. Ik gebruik ongeveer 2 theelepels.
Verhit een koekenpan met olie en bak de shoarma aan.
Kook ook de sperzieboontjes in kokend water tot ze beetgaar zijn.
Leg de plakjes bladerdeeg in de ovenschaal.
Verdeel de sperziebonen over de bodem.
Leg daar de shoarma bovenop.
Rasp de kaas over de ovenschotel en bestrooi met de tijm.
Zet 30 minuten in de oven.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen