Een zoete lekkernij die smelt op je tong. De kruidige smaak van kaneel, gevuld door en bite en een romige vulling. Dit recept voor kaneel roomkaas rolletjes is lekker!
Voorbereidingstijd 15 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 30 minutenmin
Porties 10rolletjes
calorieën 132kcal
Equipment
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
bakpapier
bakplaat
Deegroller
Ingrediënten
½wit broodcasino
100gramroomkaas kamertemperatuur
3eetlepelspoedersuiker
1theelepelvanille-extract
75gramboter
100gramsuiker
1eetlepelkaneel
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Leg bakpapier op een bakplaat.
Snij de korsten van het brood.
Met een deegroller rol je elke snee zo plat mogelijk.
Meng de roomkaas met de poedersuiker en het vanille-extract.
Smelt de boter in een pan en schenk in een schaaltje.
Roer in een tweede schaal de suiker met het kaneel door elkaar.
Besmeer elke snee brood met 1 eetlepel roomkaas.
Rol strak op en doop in de boter.
Dip vervolgens het rolletje in de kaneel suiker zodat hij helemaal is bedekt.