Geroosterde groenten uit de oven, heerlijk op smaak gebracht met Italiaanse kruiden, olie en oude kaas. Lekker bakken in de oven zodat alle geuren en smaken goed mengen. Top recept voor Kerstmis, Pasen en heerlijke dinertjes.
Voorbereidingstijd 15 minutenmin
Bereidingstijd 40 minutenmin
Totale tijd 55 minutenmin
Gang Bijgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4personen
calorieën 145kcal
Ingrediënten
4eetlepelsolijfolie
1teentjeknoflook
1courgette
4tomaten
1aubergine
2venkel knollen
15gramitaliaanse kruiden
50 gramoude kaas
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C of 160 °C
Smeer de ovenschaal in met olie.
4 eetlepels olijfolie
Geroosterde groenten uit de oven
Snij het knoflook teentje doormidden en wrijf de zijkanten en bodem van de schaal in met de knoflook.
1 teentje knoflook
Snij de courgette, tomaten, aubergine en venkelknollen in schijven van ongeveer ½ cm dik.