Deze licht bruisende sangria vol met zomervruchten is heerlijk verfrissend, met een licht kruidig accent. Dit kun je prima serveren bij de bbq of met vrienden drinken op een zonnige zondagmiddag of bij een cocktailparty.
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 10 minutenmin
Porties 10glazen
calorieën 100kcal
Ingrediënten
60mlgin
50gramsuiker
2perzikenin vieren gesneden, pit eruit
2pruimenin vieren gesneden, pit eruit
½galia meloenpitten eruit in kleine blokjes
750mlCava
1literbruisend water
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
In een grote glazen kan meng je de gin met de suiker.
Laat 5 minuten staan en meng dan nogmaals zodat de suiker is opgelost.
Schenk de wijn erbij.
Voeg het fruit toe aan de wijn.
Net voor het opdienen vul je de sangria aan met bruisend water (en eventueel wat ijsblokjes)
NOTES
Het allerlekkerste is natuurlijk een echte Spaanse Cava voor jouw Sangria te gebruiken.
Wil je een alcoholvrije sangria, dan vervang je de wijn door een alcoholvrije wijn. Die zijn goed verkrijgbaar bij de supermarkt;.
Voor een verfrissend accent voeg je schijfjes limoen en/of citroen toe.