Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pannenkoeken met aardbeienjam
Andréa
Een lekker Valentijnsontbijtje: valentijnspannenkoeken met frambozenjam
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Porties
2
personen
calorieën
612
kcal
Equipment
koekenpan 26 cm
Uitsteker hart vorm
Ingrediënten
▢
250
gram
bloem
▢
snufje
zout
▢
1
ei
maat L
▢
400
ml
melk
▢
1
eetlepel
boter
+ extra voor het bestrijken van de vorm.
▢
aardbeien jam
▢
poedersuiker
garnering
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Meng de bloem en het zout in een kom.
Breek het ei erboven en schenk de helft van de melk erbij.
Klop tot de klontjes weg zijn en verdun dan met de rest van de melk.
Verwarm de koekenpan en smelt de boter in de pan.
Bestrijk de hartvormige koekjesuitsteker aan de binnenzijde met wat boter.
Leg de hartvorm in de pan, giet wat beslag in de vorm, en bak tot de bovenkant ingedroogd is.
Druk het hartje uit de vorm en bak de andere kant nog 1 minuut.
Herhaal dat tot je voldoende pannenkoeken hebt.
Leg ze op een bord en schep wat aardbeien jam ernaast.
Bestrooi met poedersuiker.
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen