Deze wrap is verfrissend, licht pittig, heel smaakvol en licht. Een heerlijk recept voor een wrap met mango en kip voor een zomerse picknick, lunch of hapje.
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Gang Lunch Recept
Keuken Overige keukens
Porties 2personen
calorieën 226kcal
Ingrediënten
150gramkipfilet
1theelepelmexicaanse kruiden
2wraps
½mango
100gramijsbergsla
1tomaat
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Snij de kipfilet in reepjes en bestrooi met de kruiden.
Bak de reepjes in een koekenpan tot ze gaar zijn.
Ontpit de mango, schil en snij in reepjes. Snij de tomaat in reepjes en verwijder daarbij zoveel als mogelijk de zaadlijsten.
Was de ijsbergsla.
Verwarm de wraps licht, zodat ze beter buigzaam zijn.
Bedek met wat ijsbergsla, vervolgens met een rij mango, een rij tomaat en de kip.
Rol de wrap op en draai er een plastic folie omheen. Laat tenminste 1 uur op smaak komen in de koeling. Herhaal dat voor de tweede wrap.
NOTES
Wanneer je deze wrap meeneemt naar een picknick of lunch buitenshuis, bewaar je wraps in een koeltas met een koelelement. Voedselvergiftiging is toch wel het laatste wat je wilt oplopen!
Deze warp leg je voor je neer en je verdeelt alle ingrediënten in het midden. Daarna rol je hem op. Op deze manier krijg je een goed gevulde wrap.
Rol de wrap op en bewaar hem vervolgens in de koelkast. Daardoor wordt hij mooi compact en ziet het er veel beter uit.