Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Metric
US Customary
Kleiner
Normaal
Groter
Frambozen brownie tiramisu
Andréa
De zoetzure frambozen, de romige mascarpone en de chocolade brownie, een tiramisu zo verfrissend en toch zo delicaat. Super!
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Nagerecht
Keuken
Amerikaans
Porties
4
personen
calorieën
545
kcal
Ingrediënten
Metric
US Customary
▢
2
eetlepels
honing
▢
1
theelepel
vanille-extract
▢
170
ml
slagroom
▢
150
gram
mascarpone
▢
150
gram
brownies
▢
50
ml
koffielikeur
zoals Tia Maria of Marakesh
▢
150
gram
frambozen
vers
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Klop de slagroom met het vanille-extract en de honing lobbig (yoghurtdikte) maar niet stijf.
Doe de mascarpone in een schaal, schep de slagroom erbij en mix alles goed door.
Verdeel een laagje brownie onderin de glazen.
Besprenkel met de koffielikeur.
Schep daar het mascarponemengsel op.
Verdeel de helft van de frambozen over de mascarpone.
Bedek die met een tweede laag brownies.
Schep de rest van het mascarponemengsel op de tweede laag brownie.
Top met frambozen.
Zet in de koeling tot gebruik.
NOTES
Zet alles op je lijst
Wanneer er kinderen mee eten gebruik je wat koffie of karamel siroop in plaats van koffie likeur.
Heb je echt weinig tijd, gebruik chocolade koekjes of cake in plaats van brownies.
Als je de slagroom en de mascarpone goed luchtig wilt krijgen, zorg je dat beiden goed koud zijn (koelkast temperatuur).
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen