Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Metric
US Customary
Kleiner
Normaal
Groter
Krokante kip met Parmezaanse kaas
Andréa
Een recept voor krokante kip Parmezaan. Want wat is lekkerder dan een heerlijk stukje kip bakken met mooie kruiden en een krokante laag.
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Overige keukens
Porties
4
personen
calorieën
383
kcal
Ingrediënten
Metric
US Customary
▢
1
ei
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
grof geraspt
▢
1
theelepel
tijm
▢
1
theelepel
oregano
▢
75
gram
paneermeel
▢
4
eetlepels
bloem
▢
2
kipfilets
▢
50
ml
zonnebloemolie
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Klop in een diep bord het ei los.
Meng in een tweede diep bord de kaas, kruiden en het paneermeel.
In een derde diep bord verdeel je de bloem.
Snij de kip verticaal doormidden (zodat je een dunne filet krijgt)
Leg elk plakje kip tussen twee velletjes plastic folie en sla hem plat met de vleeshamer (of deegroller).
Haal elk stukje kipfilet eerst door het bloem (klop het teveel eraf), vervolgens door het ei en als laatste door het paneermeel kaas mengsel.
Verhit de olie in een pan en bak elke kipfilet krokant en gaar (ongeveer 5 minuten).
Lekker met gebakken aardappeltjes, pasta of in kleine reepjes in een salade
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen