Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw vispakketje uit de oven
Andréa
Vandaag een gezond recept: een vispakketje uit de oven. Kabeljauw is de vis die ik hiervoor gekozen heb, omringt met heerlijke groente
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Overige keukens
Porties
4
personen
calorieën
965
kcal
Ingrediënten
▢
4
kabeljauw filets
▢
2
stengels
bleekselderij
▢
½
sjalotje
in ringen gesneden
▢
200
gram
cherry tomaatjes
▢
10
blaadjes
basilicum
▢
125
gram
mozzarella
▢
50
gram
Parmezaanse kaas
▢
zout en peper
▢
peterselie
vers
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Bestrooi de kabeljauwfilets met zout en peper.
Snij de bleekselderij in ringetjes.
Pak een bakpapier en leg dat voor je.
Schep daar 2 eetlepels bleekselderij ringen op.
Leg daar de vis op en bedek de vis met cherrytomaatjes, wat schijfjes sjalot, een pluk mozzarella en basilicum.
Rasp wat Parmezaanse kaas erop en vouw het pakje dicht, zodat je een pakketje krijgt.
Bind het pakketje dicht met keukentouw.
Herhaal dat voor elke moot kabeljauw en leg de pakketjes op een bakplaat.
Zet de bakplaat in de oven en bak de vis in 20 minuten gaar.
Open de pakketjes voorzichtig (er kan stoom uitkomen) en strooi er nog wat peterselie overheen.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen