Tropisch, zoet, gezond en lekker, dat is dit recept voor een mango kokos smoothie zeker. Lactose en suikervrij. Dat is een gezonde start van de dag!
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 5 minutenmin
Gang Drankjes
Keuken Overige keukens
Porties 1smoothie
calorieën 386kcal
Ingrediënten
½mango
4dadelsgedroogd of vers
2eetlepelshavermout
2blaadjes munt vers
120mlkokosmelk
⅛theelepelkaneel
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender of keukenmachine met mes.
½ mango, 4 dadels, 2 eetlepels havermout, 2 blaadjes munt, 120 ml kokosmelk
Zet de machine aan totdat alles glad is.
Schenk in een glas en strooi er wat kaneel over.
⅛ theelepel kaneel
NOTES
1. Mango: Mango is een geweldige keuze voor een tropische smoothie, maar het is niet de enige vrucht die erg lekker hiervoor is. Denk ook eens aan passievrucht, ananas, bananen of papaja. Het zijn geweldige vervangingen (of toevoegingen) voor deze smoothie.2. Tropische temperaturen: Als het buiten warm is, zet je de kokosmelk minimaal 30 minuten in de vriezer voordat je deze smoothie gaat maken. Je krijgt dan een heerlijke slush.3. Romige milkshake: Mix je smoothie 4 tot 5 minuten voor een mango-kokos smoothie milkshake.4. Bewaren
Bewaar deze smoothie bij niet.Drink het zo snel mogelijk na de voorbereiding voor de meeste vitamines.
Diepvries: Vries deze smoothie in en laat hem iets ontdooien voordat je hem opdrinkt, zodat je een smoothie slush krijgt.