Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mandarijn champagne cocktail
Andréa
Mandarijnen zo sappig en zoet en deze mandarijn champagne cocktail bewijst dat fris, lichtzoet en sprankelend. Proost!
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Drankjes
Keuken
Overige keukens
Porties
4
personen
calorieën
118
kcal
Equipment
sappers
Ingrediënten
▢
7
mandarijnen
(1 voor garnering)
▢
2
theelepels
vanille-extract
▢
60
ml
cointreau
▢
champagne
▢
4
blaadjes
munt
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Pers van 6 mandarijnen het sap uit.
Meng dat met het vanille-extract en verdeel dat over de 4 glazen.
Schenk in elk glas 1 eetlepel cointreau bij het mandarijnsap.
Vul aan met champagne.
Snij de blaadjes munt in reepjes en verdeel over de glazen.
Decoreer het glas door een partje mandarijn aan de bovenzijde op de rand te steken.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen