Naast diverse vleesrecepten wil ik ook graag wat anders bakken bij het gourmetten. Dit gourmet recept krieltjes zijn heerlijk gekruid en heel geschikt voor de gourmet.
Bereidingstijd 5 minutenmin
Totale tijd 5 minutenmin
Porties 4personen
calorieën 92kcal
Equipment
koelkast
Ingrediënten
2eetlepelsolie
1theelepeltijm
1theelepeloregano
1theelepelrozemarijn fijngehakt
450gramkrieltjes voorgekookt
zeezout naar smaak
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Meng in een grote kom de olie met de tijm, oregano en rozemarijn.
Schep de krieltjes door het olie mengsel.
Dek af en zet minimaal 1 uur in de koeling om op smaak te komen.
Bij het gourmetten
Smelt wat boter in het pannetje
Bak de krieltjes in het pannetje tot ze een krokant korstje hebben.
Bestrooi na het bakken met het zeezout naar smaak.