Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gourmet recept garnalen pili pili
Andréa
Een van onze favoriete gourmet recepten die nooit ontbreekt is dit recept voor garnalen pili pili. En natuurlijk deel ik dat met jullie hier.
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Porties
4
personen
calorieën
238
kcal
Equipment
Gourmetstel of steengrill
Ingrediënten
▢
1-2
pepertjes
▢
3
teentjes
knoflook
▢
60
ml
olijfolie
▢
400
gram
garnalen
darmkanaal verwijderd
▢
peterselie
grof gehakt.
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Snij de peper doormidden en haal de zaadlijsten eruit.
Hak de pepers grof.
Snij ook de knoflook in grove stukken, doe ze in een apart schaaltje.
Meng de olijfolie met de de pepers en de garnalen en laat kort marineren.
Bij het gourmetten serveer je de garnalen met olijfolie peper marinade, een bakje met knoflook en een kommetje met peterselie.
Bak de garnalen met wat olie kort in een pannetje.
De laatste 30 seconden voeg je de knoflook toe.
Schep op het bord en strooi er wat peterselie over.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen