Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade pepernoten ijs
Andréa
Dit recept voor chocolade pepernoten ijs is een typisch Sinterklaas recept dat je eigenlijk het hele jaar wel zou kunnen eten.
Bereidingstijd
5
minuten
min
vriestijd
3
uur
uur
Totale tijd
3
uur
uur
5
minuten
min
Porties
6
porties
calorieën
381
kcal
Ingrediënten
▢
400
ml
slagroom
▢
100
ml
melk
▢
½
theelepel
speculaas kruiden
▢
130
gram
bruine suiker
▢
80
gram
chocolade pepernoten
grof gehakt
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Meng de slagroom, melk, speculaaskruiden en suiker en giet dat in je ijsmachine.
Laat het ijs maken volgens de handleiding.
Zet de machine uit en meng met de hand de pepernoten erdoorheen.
Lepel in een schaal en laat die tenminste 3 uur in de diepvries hard worden.Het ijs is dan klaar om te serveren.
Heerlijk om te serveren met chocolade pepernoten, maar je kunt natuurlijk ook partjes mandarijn gebruiken als kleuraccent.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen