Terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Opmerkingen:
Voedingswaarde label
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kokos cakejes
Andréa
Hou je ook van kokosmakronen, dan zal dit recept voor deze kokos cakejes zeker in de smaak vallen. Een lekker en simpel recept.
Voorbereiding
10
minuten
min
Kook Tijd
25
minuten
min
Totale Tijd
35
minuten
min
Gang
Zoete Baksels
Wereldkeuken
Overige keukens
Hoeveelheid
24
cakes
Apparatuur
De temperatuur is aangegeven voor onder- en bovenwarmte. Gebruik je een hetelucht oven, verlaag de temperatuur met 20 °C.
Ingrediënten
▢
4
eiwitten
maat L
▢
100
gram
kokos
geraspt
▢
125
gram
suiker
▢
75
gram
bloem
▢
½
theelepel
vanille-extract
▢
115
gram
boter
kamertemperatuur
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
Smeer de cupcake vorm in met boter.
Sla de
eiwitten stijf
.
Terwijl je op lage snelheid blijft mixen voeg je eerst de kokos toe.
Vervolgens de suiker en de bloem.
Mix verder en meng het vanille extract erdoor.
Tenslotte voeg je de boter in blokjes toe.
Verdeel het beslag over de cupcake vorm en zet gedurende 22 minuten in de oven tot de cake gaar is.
Laat afkoelen op een rooster
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen