Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Metrisch
US normaal
Kleiner
Normaal
Groter
Bier bonbons
Andréa
Dit recept voor bier bonbons, bestaat uit marshmallows met bier gevuld en bedekt met een heerlijk laagje chocola. Ze zijn bestrooid met Fleur de Sel. Het zout combineert heerlijk met de zoete smaak van de bonbon.
Voorbereiding
30
minuten
min
Kook Tijd
15
minuten
min
Totale Tijd
45
minuten
min
Gang
Zoete Baksels
Wereldkeuken
Overige keukens
Hoeveelheid
15
bonbons
Ingrediënten
Metrisch
US normaal
▢
80
ml
bier
▢
2
theelepels
vanille-extract
▢
1
blaadje
gelatine
▢
100
gram
Marshmallows
▢
200
gram
chocola
melk
▢
2
theelepels
Fleur de Sel
of grof zeezout
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm het bier met het vanille-extract tot het bijna kookt.
Los de gelatine hierin op (goed roeren).
Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Snij de marshmallows doormidden.
Besmeer met het bier gelatine mengsel en plak weer op elkaar.
Zet een pan met water op het vuur en hang daar een vuurvaste kom boven die het water niet raakt. Smelt daar de chocolade in.
Leg ondertussen wat bakpapier op je werkblad.
Met twee vorken rol je de marshmallows door de gesmolten chocolade.
Haal de marshmallows eruit en bestrooi de onderkant met wat Fleur de Sel.
Zet op het bakpapier en laat uitharden.
Herhaal dat voor alle bierbonbons
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen