Terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Opmerkingen:
Voedingswaarde label
–
+
servings
Metrisch
US normaal
Kleiner
Normaal
Groter
Frambozen brownie tiramisu
Andréa
De zoetzure frambozen, de romige mascarpone en de chocolade brownie, een tiramisu zo verfrissend en toch zo delicaat. Super!
Voorbereiding
10
minuten
min
Kook Tijd
10
minuten
min
Totale Tijd
20
minuten
min
Gang
Nagerecht
Wereldkeuken
Amerikaans
Hoeveelheid
4
personen
Ingrediënten
Metrisch
US normaal
▢
2
eetlepels
honing
▢
1
theelepel
vanille-extract
▢
170
ml
slagroom
▢
150
gram
mascarpone
▢
150
gram
brownies
▢
50
ml
koffielikeur
zoals Tia Maria of Marakesh
▢
150
gram
frambozen
vers
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Klop de slagroom met het vanille-extract en de honing lobbig (yoghurtdikte) maar niet stijf.
Doe de mascarpone in een schaal, schep de slagroom erbij en mix alles goed door.
Verdeel een laagje brownie onderin de glazen.
Besprenkel met de koffielikeur.
Schep daar het mascarponemengsel op.
Verdeel de helft van de frambozen over de mascarpone.
Bedek die met een tweede laag brownies.
Schep de rest van het mascarponemengsel op de tweede laag brownie.
Top met frambozen.
Zet in de koeling tot gebruik.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Wanneer er kinderen mee eten gebruik je wat koffie of karamel siroop in plaats van koffie likeur.
Heb je echt weinig tijd, gebruik chocolade koekjes of cake in plaats van brownies.
Als je de slagroom en de mascarpone goed luchtig wilt krijgen, zorg je dat beiden goed koud zijn (koelkast temperatuur).
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen