Een heerlijke cocktail, slechts 3 ingrediënten. Lekker fris van smaak en het ziet er ook nog heerlijk uit!
Kook Tijd 5 minutenmin
Vriestijd 2 uuruur
Totale Tijd 2 uuruur5 minutenmin
Gang Drankjes
Wereldkeuken Nederlands
Hoeveelheid 6personen
Ingrediënten
3sinaasappels
4eetlepelsvlierbloesemsiroop
½literProsecco
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Pers de sinaasappels uit.
Doe het sinaasappelsap in een diepvriesbak en zet in de diepvries.
Roer elk half uur met een vork door tot het sap is bevroren.
Doe onderin het glas een eetlepel vlierbloesemsiroop. Schep er wat sinaasappel ijs op.
Schenk het glas vol met de prosecco.
NOTITIES
1. - Wil je deze oranje cocktail maken? Bestel dan alle ingrediënten met één druk op de knop:2. - Alternatieven - Sinaasappel - In plaats van sinaasappels kun je dit recept ook met het sap van zes mandarijnen maken.Prosecco - Een alternatief voor Prosecco is een Cava of (nog feestelijker) champagne).3. Bewaren - Het ijs kun je één week in een diepvriesdoos in de vriezer bewaren.Wanneer je de cocktail hebt gemaakt, drink je hem zo snel mogelijk voordat hij warm wordt.4. Nutrition - Dit recept is voldoende voor 6 cocktails. De aangegeven voedingswaarden zijn per cocktail.