Een stevig ontbijt of heerlijke lunch. Met een omelet kun je alle kanten op. Deze omelet is gevuld met zalmsnippers en bieslook. Een gouden combinatie.
Voorbereiding 5 minutenmin
Kook Tijd 5 minutenmin
Totale Tijd 10 minutenmin
Gang Hoofdgerecht, Lunch Recept
Wereldkeuken Overige keukens
Hoeveelheid 1persoon
Ingrediënten
2eierenmaat L
2eetlepelsslagroom
zout en peper naar smaak
1eetlepelboter
3eetlepelszalmsnippers
1theelepelbieslook gesnipperd
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Klop de eieren los met de slagroom en voeg zout en peper naar smaak toe.
Smelt de boter in een koekenpan op gemiddeld vuur.
Schenk het ei in de pan en licht het ei de hele tijd op, zodat het vloeibare deel onder het gestolde loopt.
Wanneer het nog net vochtig is strooi je de zalmsnippers en bieslook op 1 helft van de omelet en vouw je het deel waar geen zalm op ligt over het andere deel.
Wacht 10 tellen en laat de omelet op een bord glijden.