Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Metric
US Customary
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen met citroen
Andréa
Eet deze garnalen met citroen met wat vers gebakken stokbrood, aioli en een salade. En dat is precies zoals dit recept het allerlekkerste is.
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Overige keukens
Porties
3
personen
calorieën
205
kcal
Ingrediënten
Metric
US Customary
▢
750
gram
gamba's
met staarten, het darmkanaal verwijderd
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
eetlepel
citroensap
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
zout en peper
▢
2
citroenen
in partjes
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Maak een marinade door de knoflook, het citroensap, olijfolie en zout en peper te mengen.
Roer de gamba's door de marinade
Verwarm een koekenpan of grillpan op het vuur of steek de BBQ aan.
Haal de garnalen uit de marinade.
Rijg ze afwisselend met de citroenpartjes op een saté prikker
Bak tot de garnalen rose zijn, ongeveer 2 tot 3 minuten aan elke zijde.
Pak de garnalen uit de pan of van de bbq en serveer ze met de citroen partjes
Lekker met stokbrood, een salade en aioli.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen