Terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Opmerkingen:
Voedingswaarde label
–
+
servings
Metrisch
US normaal
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde eieren zonder mayonaise en met avocado
Andréa
In het rijtje gevulde eieren vandaag gevulde eieren zonder mayonaise maar met avocado. Want zonder mayonaise gaat uitstekend.
Voorbereiding
15
minuten
min
Kook Tijd
15
minuten
min
Totale Tijd
30
minuten
min
Gang
Hapjes en Snacks
Wereldkeuken
Overige keukens
Hoeveelheid
12
hapjes
Ingrediënten
Metrisch
US normaal
▢
6
eieren
maat L
▢
½
avocado
rijp
▢
1
eetlepel
boter
ongezouten, kamertemperatuur
▢
2
eetlepels
curry powder
▢
3
druppels
Worcestershire saus
▢
1
theelepel
bieslook
fijngesneden
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Kook de eieren totdat ze hard zijn. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
Halveer de eieren en lepel het ei geel eruit.
Prak het ei geel fijn met een vork.
Schil de avocado en haal de pit eruit. Prak de helft van de avocado heel erg fijn (dat gaan alleen als je een rijpe avocado hebt).
Meng dat met de eigelen, boter, curry, Worcestershire saus en bieslook.
Breng over naar een spuitzak en spuit dat in de eieren. Je kunt het ook met een lepel in de ei helften scheppen.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen