Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fris groene lente salade
Andréa
Deze frisse groene salade is een echte lente salade en de ingrediënten zijn nu goed te verkrijgen. Met een yoghurt dressing.
Kook Tijd
15
minuten
min
Totale Tijd
15
minuten
min
Gang
Bijgerecht, Salade
Wereldkeuken
Overige keukens
Hoeveelheid
2
personen
Ingrediënten
Groene salade
▢
300
gram
Chinese kool
▢
1
granny smith
▢
½
komkommer
▢
3
takjes
peterselie
Dressing
▢
2
eetlepels
yoghurt
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
1
theelepel
mosterd
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Was de kool en snij hem in dunne reepjes.
Was de Granny smith en haal de kern eruit.
Halveer de appel en snij dunne schijfjes appel.
Schil de komkommer en halveer hem overlangs.
Schraap met een lepel de zaden uit de komkommer.
Snij dunne schijfjes komkommer.
Was de peterselie en hak hem fijn.
Meng in een schaal de kool, appel, komkommer reepjes en peterselie.
Maak een dressing door de yoghurt, olijfolie en mosterd te mengen.
Roer de dressing door de salade.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen