Spinazie wokken met feta en aardappeltjes. Een snel en spannend gerecht wat ook nog heel lekker is. En wat heel fijn is het staat binnen 20 minuten op tafel. Naast de kruiden heb je nog maar 4 ingrediënten nodig. Klinkt prima toch!
Voorbereidingstijd 5 minutenmin
Bereidingstijd 15 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Gang Hoofdgerecht
Keuken Overige keukens
Porties 4personen
calorieën 296kcal
Ingrediënten
2eetlepelsolijfolie
1kgaardappels in schijfjes of blokjes. Maak je ze zelf kook ze dan 10 minuten voor in kokend water.
1theelepeltijm
1theelepeloregano
1theelepelrozemarijn
200gramcherry tomaten
400gramspinazie vers, gewassen met aanhangend water
100gramfeta in blokjes
zout en peper naar smaak
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Verwarm de olie voor in de pan.
Voeg de aardappeltjes en de tijm, oregano en rozemarijn toe en bak alles ongeveer 10 minuten tot het lichtbruin en gaar wordt.
Schep de honingtomaatjes door de wok schotel en bak ongeveer 3 minuten mee.
Voeg de spinazie toe en roerbak tot dit licht slinkt, ongeveer 2 minuten.
Zet het vuur uit en meng de feta kaas door het spinazie aardappel mengsel.