Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Was en schil de asperges en breek het harde deel van de asperge. Dat doe je door de onderzijde vast te houden en de bovenkant naar boven te buigen. Op het punt waar het houtige deel overgaat in het zachte (lekkere) deel zal de asperge breken.
Zet een pan met water op het vuur en doe de schillen en de houtige delen van de asperge onderin de pan (voor nog meer smaak). Breng aan de kook.
Voeg de asperges toe en kook ze 5 minuten.
Haal ze uit het water en spoel ze meteen af met koud water.
Was en halveer de cherry tomaten.
Snipper het sjalotje fijn.
Maak een salade met dressing door de tomaatjes, het fijngesnipperde sjalotje, balsamico, olijfolie en tijmblaadjes goed te mengen.
Pak 4 stukken bakpapier en smeer die licht in met wat olijfolie.
Verdeel de asperges over de 4 stukken bakpapier.
Verdeel over de asperges de tomaatjes.
Leg daarop de zalm. Op elk stuk bakpapier één.
Verkruimel over elk stuk zalm 1 eetlepel feta.
Vouw het bakpapier goed dicht en bindt vast met bindtouw.
Doe de zalm pakketjes in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot de zalm goed gaar is.
Maak de pakketjes voorzichtig open (er kan stoom ontsnappen) en serveer meteen.