Ga terug
Email link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Klassieke gevulde eieren
Andréa
Een recept voor gevulde eieren: het klassieke gevulde eitje. Zonder poespas, lekker op smaak gebracht met wat kruiden en mayonaise.
Voorbereiding
15
minuten
min
Kook Tijd
10
minuten
min
Opstijf tijd
15
minuten
min
Totale Tijd
55
minuten
min
Gang
Hapjes en Snacks
Wereldkeuken
Overige keukens
Hoeveelheid
12
hapjes
Ingrediënten
▢
6
eieren
hardgekookt
▢
1
eetlepel
mayonaise
▢
1
eetlepel
crème fraîche
▢
1
theelepel
boter
kamertemperatuur
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
paar
druppels
Worcestershire saus
naar smaak
▢
1
snufje
paprikapoeder
▢
zout en peper
naar smaak
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Pel de eieren en snij ze doormidden.
Haal het eigeel eruit en prak het heel fijn.
Meng met de mayonaise, crème fraîche en boter.
Breng dan op smaak met kerriepoeder, Worcestershire saus en paprikapoeder.
Voeg ook zout en peper toe.
Breng over naar een spuitzak en leg die een kwartier in de koeling (zodat de boter een beetje uithard en de crème in vorm blijft.
Spuit de eieren vol met de vulling.
NOTITIES
Zet alles op je lijst
Heb je dit recept geprobeerd?
Deel
@byAndreaJanssen
of tag
#byAndreajanssen