Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eetbare bloemen salade
Andréa
Deze eetbare bloemen salade is heel eenvoudig te bereiden, maar zet je hem op tafel dan is het een echte eyecatcher. Met een lekkere vinaigrette.
Bereidingstijd
5
minuten
min
Totale tijd
5
minuten
min
Porties
2
personen
calorieën
1
kcal
Ingrediënten
▢
sla
▢
Eetbare bloemen
korenbloemen en rozenblaadjes zijn hier gebruikt
▢
balsamico azijn
▢
olijfolie extra vierge
▢
½
theelepel
suiker
▢
1
takje
tijm
enkel de blaadjes
▢
zout en peper
naar smaak
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Was de sla en de korenbloemen en zorg dat deze droog zijn.
Scheur de sla in de gewenste grootte (wanneer je scheurt krijg je minder lelijke randjes).
Meng in een kommetje azijn, olijfolie, tijm en de suiker. Proef en voeg zout en peper naar smaak toe.
Giet net voor het opdienen de vinaigrette over de sla.
Verdeel de eetbare bloemen over de salade
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen