Smelt boter in de pan en bak de rösti 3 minuten licht aan, terwijl je roert.
1 eetlepel boter
Verdeel de rösti over de kabeljauwfilet en zet de schaal in de oven.
Laat 25 minuten bakken in de oven.
NOTITIES
1. Wil je Rösti ovenschotel met kabeljauwfilet maken? Bestel dan alle ingrediënten met één druk op de knop2. Witte wijn - Gebruik een droge witte wijn, zoals Chardonnay of Sauvignon blanc. Gebruik je liever geen wijn, laat het dan achterwege.3. Aardappels - Voor rösti gebruik je kruimige aardappels zoals Frieslander, Doré, Bintje en Eigenheimer.4. Vervangers - Kabeljauwfilet - Kabeljauwfilet kun je vervangen door koolvis, schelvis of dorade.5. Ook lekker - Ook lekker is om de rösti op smaak te brengen met bacon, groene kruiden of kaas.6. Bewaren -
Koelkast - Gebakken vis kun je tot 2 dagen afgedekt bewaren in de koelkast.
In dit recept is verse vis gebruikt. Daarom kun je de vis in dit recept invriezen. Heb je voor dit recept bevroren vis gebruikt, dan is het niet aan te raden om de vis in te vriezen.
Diepvries: Laat de visschotel snel afkoelen en bewaar het in een luchtdichte verpakking/diepvrieszak. Je kunt de vis nu tot twee maanden bewaren. Laat het ontdooien in de koelkast.
Opwarmen: Warm de rösti ovenschotel met vis gedurende 15 minuten op bij 200 °C.
7. De weergegeven voedingswaarde zijn per portie vis met rösti inclusief ¼ deel van de saus. Waarschijnlijk zul je niet zoveel van de saus opscheppen, dus het aantal calorieën ligt dan lager.