Een heerlijk vegetarisch recept vol groenten. Hier haal je zeker je groenteportie die voorgeschreven wordt mee binnen. En nog op een simpele manier. Een slank en snel recept.
Voorbereiding 5 minutenmin
Kook Tijd 10 minutenmin
Totale Tijd 15 minutenmin
Gang Hoofdgerecht, Lunch Recept
Wereldkeuken Overige keukens
Hoeveelheid 2personen
Ingrediënten
1eetlepelboter
200gramprei
200gramspinazieontdooid
400grambloemkoolrijst
2eieren maat M
peper en zout naar smaak
hutten kase
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Smelt de boter in een pan.
Voeg de prei toe en bak deze 2 minuten.
Roer de spinazie en de bloemkoolrijst door de prei.
Breng op smaak met zout en peper.
Strijk de bovenkant van het groentemengsel vlak en maak met een lepel twee holletjes.
Breek boven elk holletje een ei.
Zet het vuur laag en doe de deksel op de pan.
Laat 10 minuten op zacht vuur stoven.
Schenk wat kruiden kwark over de schotel. Serveer meteen.