Deze watermeloen slush met slechts 3 ingrediënten is heerlijk zoet, verfrissend en verkoelend met hete dagen.
Kook Tijd 10 minutenmin
Vriestijd 3 uuruur
Totale Tijd 3 uuruur10 minutenmin
Gang Drankjes
Wereldkeuken Overige keukens
Hoeveelheid 4personen
Ingrediënten
1watermeloenpitloos
2eetlepelssuiker
1eetlepelcitroensap
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Snij de watermeloen in blokjes en blend de watermeloen tot hij goed gepureerd is. Mocht je kom niet groot genoeg zijn, doe het dan in een aantal rondes.
Roer het suiker en het citroensap erdoor.
Doe in een diepvriesbak en zet die in de diepvries.
Roer elk half uur met een vork door tot de slush bevroren is.
Serveer meteen.
NOTITIES
Schenk de gepureerde watermeloen dan in een diepvriesdoos, zet in de diepvries en meng die elk half uur door met een vork tot hij bevroren is. Daardoor krijg je een mooie slush
Zorg dat je watermeloen heel koud is wanneer je start. Anders duurt het heel lang voordat je een mooie slush krijgt.
Je voegt suiker toe omdat door het vriezen het zoet minder wordt.
Verwijder pitjes uit je puree. Niemand wil toch een slush met pitjes!