Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kippensoep met kokosmelk
Andréa
Een verwarmende soep, dit recept voor kippensoep met kokosmelk. Lekker oriëntaals getint door de kokos en gebruikte specerijen. Romig, vol van smaak.
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Soep
Keuken
Aziatisch
Porties
4
personen
calorieën
249
kcal
Ingrediënten
▢
500
ml
kokosmelk
▢
450
ml
water
▢
2
cm
gember
vers
▢
4
eetlepels
vissaus
▢
1
citroensap
▢
¼
theelepel
chilipoeder
▢
½
theelepel
kurkuma
▢
restjes
kip
gaar, in blokjes van 1 x 1 cm gesneden
Ingredients you need per step are listed below the step in Italic
Instructies
Giet de kokosmelk en water in een pan en breng net tegen de kook.
Hak ondertussen de gember zeer fijn of rasp hem.
Wanneer de kokosmelk kookt voeg je alle andere ingrediënten toe en laat je het geheel nog 15 minuten doorkoken.
Serveer meteen en garneer eventueel met fijngesneden lente-ui, rode peper of een paar druppels sesam olie.
NOTES
Zet alles op je lijst
Have you tried this recipe?
Show
@byAndreaJanssen
or tag
#byAndreajanssen