Zondagmiddagen, relax en je lust iets lekkers, maar het moet allemaal lekker makkelijk zijn. Dan is dit recept voor ovenstokbrood met geitenkaas, kruidenboter en ham iets voor jou!
Voorbereiding 5 minutenmin
Kook Tijd 20 minutenmin
Totale Tijd 25 minutenmin
Hoeveelheid 15hapjes
Apparatuur
hetelucht oven of onder en bovenwarmte oven (in dat geval verhoog je de in het recept aangegeven temperatuur met 20 graden Celsius)
aluminiumfolie
Ingrediënten
1stokbrood
50gramknoflookboter
3plakjesgeitenkaas
3plakjesham
2theelepelsItaliaanse kruiden
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius.
Snij het stokbrood in sneedjes (ongeveer 2 cm uit elkaar), maar laat de onderkant aan elkaar zitten.
Besmeer de sneden met de knoflookboter.
Verdeel de geitenkaas en de ham tussen de sneetjes.
Bestrooi met Italiaanse kruiden.
Verpak het stokbrood in aluminiumfolie en laat 10-15 minuten bakken.
Haal het aluminiumfolie eraf en zet het stokbrood nog 5 minuten extra in de oven, zodat de kaas mooi smelt en alles een goudbruine gloed krijgt.