Naast diverse vleesrecepten wil ik ook graag wat anders bakken bij het gourmetten. Dit gourmet recept krieltjes zijn heerlijk gekruid en heel geschikt voor de gourmet.
Kook Tijd 5 minutenmin
Totale Tijd 5 minutenmin
Hoeveelheid 4personen
Apparatuur
koelkast
Ingrediënten
2eetlepelsolie
1theelepeltijm
1theelepeloregano
1theelepelrozemarijn fijngehakt
450gramkrieltjes voorgekookt
zeezout naar smaak
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Meng in een grote kom de olie met de tijm, oregano en rozemarijn.
Schep de krieltjes door het olie mengsel.
Dek af en zet minimaal 1 uur in de koeling om op smaak te komen.
Bij het gourmetten
Smelt wat boter in het pannetje
Bak de krieltjes in het pannetje tot ze een krokant korstje hebben.
Bestrooi na het bakken met het zeezout naar smaak.