Deze zalm die heerlijk mals is en in een lichte limoensmaak heeft die heerlijk combineert met het roomsausje met dille. Een mooi recept voor de gourmet!
Kook Tijd 10 minutenmin
Totale Tijd 10 minutenmin
Hoeveelheid 4personen
Ingrediënten
2zalm filets
½limoen sap
250mlslagroom
1eetlepeldille topjes vers
zout en peper naar smaak
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Snij de zalmfilet in blokjes van 2 x 2 cm.
Knijp het limoensap in een schaaltje uit en laat de vis hier 5 minuten in marineren.
Haal uit de marinade en bestrooi met zout en peper.
In een kommetje meng je de slagroom met de dille topjes.
Zet alles tot 15 minuten voor de gourmet afgedekt in de koeling.
Bij het gourmetten schroei je de zalm dicht en bak je hem ongeveer 2 minuten.
Schenk dan een scheutje slagroom erbij en laat warm worden (maar niet koken).