Een heerlijk en makkelijk recept voor een amuse van eendenborst, gerookt voor extra smaak, gecombineerd met zelfgemaakte cranberrycompote. En dit kleine hapje wordt een delicatesse. Het recept is heel gemakkelijk te bereiden. De cranberrycompote kan van tevoren gemaakt worden, easy-peasy dus!
Rol de eendenborstfilet op en leg per lepel 2 rolletjes op de rucola.
NOTITIES
1. Wil je dit recept maken? Bestel dan snel en eenvoudig met één druk op de knop de ingrediënten.2. Port - Zoete wijn afkomstig uit Portugal. Het heeft een alcoholpercentage van rond de 20%. Wil je geen Port gebruiken, neem dan appelsap.3. - Bewaren
Cranberry compote - Maak de cranberry compote en bewaar hem in een schoon potje (en afgedekt) tot maximaal 5 dagen in de koelkast. Je kunt de compote ook invriezen. Zo blijft hij 2 maanden goed.
Koelkast - Bewaar de amuse van eendenborstfilet afgedekt maximaal twee dagen in de koelkast.
Diepvries - Je kunt de amuse hapjes met eend en cranberry's tot twee maanden invriezen, maar dit is een eenvoudig recept; Ik raad aan om dit vers te maken.