Dit recept voor knapperige rozijnen wentelteefjes aan twee zijden gebakken in een luchtig ei mengsel. En in plaats van suiker besprenkel je de wentelteefjes met een heerlijke zoete biersaus.
Voorbereiding 10 minutenmin
Kook Tijd 5 minutenmin
Totale Tijd 15 minutenmin
Gang Lunch
Hoeveelheid 2personen
Apparatuur
Keukenmachine met mes
koekenpan 26 cm
Ingrediënten
2eetlepelshoning
1theelepelsinaasappelschil geraspt
12eetlepelsbier zwaar bier, zoals Kasteelbier
1ei maat L
2sneetjes rozijnbrood
2eetlepelsroomboter
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Doe de honing, de sinaasappelschil en het bier in een blender en mix het geheel schuimig.
Klop het ei los met 3 eetlepels kasteelbier.
Week het rozijnenbrood aan beide zijde hierin.
Smelt de boter in de pan en bak de boterhammen aan beide zijden bruin.
Halveer het brood en leg dakpansgewijs op een bord.
Schenk wat schuimige saus over het brood en serveer de rest in een kommetje erbij.