Een heerlijke visburger met aardappelen. Krokant en vol smaak. En een recept dat snel op tafel staat. Je eet het met een heerlijke salade of bijvoorbeeld boontjes.
Voorbereiding 4 minutenmin
Kook Tijd 26 minutenmin
Totale Tijd 30 minutenmin
Hoeveelheid 4personen
Ingrediënten
600gramaardappelen kruimig
2eetlepelspeterselie fijngehakt
300gramGerookte makreel
1eetlepelbloem
2eieren losgeklopt, maat L
75grampaneermeel
½theelepelzout
⅛theelepelpeper
Ingrediënten die je nodig hebt per stap zijn onder de stap in Italic weergegeven
Instructies
Schil de aardappelen, snij ze in kleine blokjes en kook ze gaar in 20 minuten.
Stamp ze fijn en meng de peterselie, bloem en gerookte makreel erdoorheen.
Breng op smaak met zout en peper.
Vorm er 4 burgers van met je handen en haal die door het ei, de paneermeel, wederom het ei en als laatste de paneermeel.
Verhit olie in een koekenpan en bak de burgers 3 minuten aan elke kant tot ze krokant zijn.